BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME SÜRECİNE İLİŞKİN TANITIM VİDEOLARI YAYIMLANDI

Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ilişkin işlemler 1, 2 ve 3. sınıf düzeyinde genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında başladı.

"Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu" doğrultusunda ilkokul yöneticileri, rehber öğretmen/psikolojik danışmaları ile ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğretmenlerine özel yetenekliler ve BİLSEM tanılama süreci hakkında bilgilendirme toplantıları 02 - 05 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

03.01.2024 57

Bilgilendirme toplantılarında kullanılma üzere yetenek alanlarına yönelik tanıtım videoları yayımlanmıştır.

BİLSEM Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Süreci Tanıtım Videosu İçin Tıklayınız.

Genel Zihinsel Yetenek Alanı Tanıtım Videosu İçin Tıklayınız.

Resim Yetenek Alanı Tanıtım Videosu İçin Tıklayınız.

Müzik Yetenek Alanı Tanıtım Videosu İçin Tıklayınız.

Kaynak: https://orgm.meb.gov.tr/www/bilimvesanatmerkezleriogrencitanilamaveyerlestirmesurecineiliskintanitimvideolariyayimlandi/icerik/2627